Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Za nami 5 Festiwal Pstrąga w Hrabstwie Kłodzkim

Redakcja
MCK Polanica Zdrój
22 lipca w Polanicy Zdroju odbył się V Ogólnopolski Festiwal Pstrąga w Hrabstwie Kłodzkim.

Nad przebiegiem konkursu czuwało jury w składzie:

Wiesław Ambros - prezes Polskiej Akademii Sztuki Kulinarnej, członek Europejskiego Stowarzyszenia Kucharzy Euro-Toques Polska
Wiesław Bober - członek Fundacji Klubu Szefów Kuchni, dyrektor gastronomi
Waldemar Hołówka - członek Fundacji Klubu Szefów Kuchni
Marek Mol - Mistrz Świata w Grillowaniu 2006, szef kuchni Hotelu Zamek na Skale
Tomasz Szymański - doradca kulinarny firmy Bonduelle
Robert Serafin - sekretarz - przedstawiciel Miejskiego Centrum Kultury w Polanicy Zdroju

postanowiło przyznać wyróżnienia i nagrody główne:

Wyróżnienie
Posła na Sejm RP – Moniki Wielichowskiej
Restauracja „Vianki” – Kraków
BARTOSZ PIETRZAK, TOMASZ KOT

Prezesa Stowarzyszenia Fundus Glacensis:
Hotel Grand Sal - Kopalnia Soli Wieliczka
MICHAŁ KUDUK, Dariusz KUDUK

Przewodniczącego Rady Miejskiej Polanicy Zdroju
Zajazd „Mogielica” z Jurkowa k/Limanowej
ADAM MIKULEC I ŁUKASZ WIDOMSKI

Burmistrza Polanicy Zdroju
VILLA SEDAN – SOPOT
MARIUSZ WOLSKI, PRZEMYSŁAW TKACZ

Starosty Powiatu Kłodzkiego
Restauracja „EM” w Koziegłowach,
JAROSŁAW ANTAS, MICHAŁ WRÓBEL

Posła na Sejm RP Jakuba Szulca:
Grupa Hoteli Łapaj sp. z o.o. Wrocław
ŁUKASZ GRABOWSKI, MARIUSZ ROCH

Senatora RP – Stanisława Jurcewicz
Rezydencja ProHarmonia – Hotel Wellness i Spa –Lądek Zdrój
ELŻBIETA WILKLIŃSKA, JAROSŁAW NOWOROL

Dyrektora Miejskiego Centrum Kultury w Polanicy Zdroju
Villa Polanica - Polnica Zdrój
KRZYSZTOF IWAŃCZUK , PIOTR SZCZEPAŃSKI

Kanclerza Kapituły Hrabstwa Kłodzkiego
Restauracja „U Małego Belga” Duszniki Zdrój
PATRICK CALONNE, EWA ZBROIŃSKA

Kapituły Klubu Kulinarnego Hrabstwa Kłodzkiego
Restauracja „Alternatywa” Rzeszów
KAMIL TŁUCZEK, PIOTR STAWARZ

Nagrody główne:

III nagroda (500 zł)
Zajazd „Mogielica” z Jurkowa k/Limanowej
Adam Mikulec i Łukasz Widomski

II nagroda (700 zł)
Hotel grand Sal – Kopalnia Soli Wieliczka
Michał Kuduk, Dariusz Kuduk

I nagroda (1.000 zł)
Grupa Hoteli Łapaj sp. z o.o. Wrocław
Łukasz Grabowski, Mariusz Roch

nominację do udziału w Kulinarnym Pucharze Polski oraz czek na 1.500 zł otrzymują:
Grupa Hoteli Łapaj sp. z o.o. Wrocław
Łukasz Grabowski, Mariusz Roch

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na zabkowiceslaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto